Zorg (pagina 241) - NRC (2024)

Hoogleraar VUmc hield belangen stil bij kankeronderzoekEen hoogleraar van het VU medisch centrum die de drijvende kracht is achter het nieuwe bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskan*er, heeft zakelijke belangen bij dat onderzoek verzwegen. Dat blijkt uit bevindingen van NRC.
Hoogleraar hield belangen stil bij kankeronderzoekPatholoog VUmc verzweeg belangen bij bevolkingsonderzoek. Ziekenhuis stelt onderzoeken in.
Valse total bodyscanIk ben radioloog in spe. Mijn vooruitzichten zijn niet rooskleurig. Naar verwachting neemt de werkloosheid onder jonge radiologen de komende jaren toe.
Gebeurt allang: kankerpatiënten krijgen vaak geen dure medicijnenVoorzitter Yvonne van Rooy van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen in NRC (11/6): „We moeten voorkomen dat (kanker)patiënten dure geneesmiddelen die ze nodig hebben niet…
Tóch geen recordopbrengst Serious Request Het is traditie: elk jaar levert de inzamelingsactie Serious Request van 3FM op Kerstavond weer meer geld op. Maar de laatste keer niet, blijkt nu.
Het Rode Kruis heeft de opbrengst van Serious Request 2014 met 380.000 euro naar beneden bijgesteld, tot 12 miljoen euro.
Elke week gidst Renske de Greef je om de valkuilen van het alledaagse.
Bijna kwart meer meldingen van kinderp*rnoHet Meldpunt Kinderp*rno heeft in 2014 bijna 29.000 meldingen van kinderp*rno behandeld. Dat is een stijging van 24 procent ten opzichte van het jaar ervoor. Helpwanted.nl, een hulplijn voor jongeren die te maken krijgen met online misbruik, kreeg zelfs met een stijging van 77 procent aan meldingen te maken.
MERS-uitbraak Zuid-Korea eist elfde slachtofferHet aantal doden als gevolg van de MERS-uitbraak in Zuid-Korea is opgelopen naar elf. Dat maakten de plaatselijke autoriteiten vanochtend bekend nadat in Seoul een 72-jarige vrouw aan het dodelijke longvirus was bezweken. Ook zijn er vier nieuwe gevallen van het virus opgedoken, waarmee het aantal besmettingen op 126 komt.
Versteende dinosaurusbotten bevatten misschien nog sporen van zacht weefsel. Britse paleontologen hebben in fossiele dinobeenderen en -klauwen structuren ontdekt die lijken op…
Acteur Christopher Lee (93) overledenDe Britse acteur sir Christopher Lee is op 93-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Londen. Dat meldt de Britse krant The Telegraph.
Nobelprijswinnaar neemt ontslag na seksistische opmerkingNobelprijswinnaar Tim Hunt heeft ontslag genomen nadat er ophef was ontstaan over seksistische uitspraken die de wetenschapper deed op een conferentie in Seoul. Volgens Hunt gaan vrouwen huilen als je kritiek op ze hebt en worden ze verliefd op je. Hij pleitte voor gescheiden laboratoria voor mannen en vrouwen.
‘Vergoed alle dure medicijnen’Van de Nederlandse ziekenhuizen levert 80 procent meer dure medicijnen aan patiënten dan vergoed wordt.
Nobelprijswinnaar weg na uitspraak over vrouwenNobelprijswinnaar Tim Hunt heeft ontslag genomen aan het University College London nadat ophef was ontstaan over uitspraken van de wetenschapper op een conferentie in Seoul.
Foto’s van smerige ziekenhuizen, opdat de minister niet meer zo schriktEgyptische artsen zetten sinds enkele dagen massaal foto’s online van wantoestanden in ziekenhuizen. De foto’s tonen katten, honden, geiten, zelfs slangen in ziekenhuizen, en…
2Doc: Gevaarlijke dromenDe nuchtere regisseur Amy Hardie droomt op een dag dat haar paard overlijdt. Als ze de volgende ochtend uit haar raam kijkt, is hij inderdaad overleden, precies zoals in de droom.
Artsen zien hun eigen beperking niet Een fout komt voort uit een denkfout, betoogt promovenda Emma Bruns. Er zijn zogenaamde cognitieve valkuilen waar een arts tegen bestand moet zijn.
Poolse politici weg om afluisterschandaalDrie Poolse ministers en de voorzitter van het parlement in Polen zijn gisteren opgestapt. De ministers van Volksgezondheid, Sport en Financiën en parlementsvoorzitter Radek…
2Doc: Gevaarlijke dromenDe nuchtere regisseur Amy Hardie droomt op een dag dat haar paard overlijdt. Als ze de volgende ochtend uit haar raam kijkt, is hij inderdaad overleden, precies zoals in de droom.
Paus stemt in met oprichting tribunaal voor bisschoppen over misbruikzakenPaus Fransiscus heeft toestemming verleend aan de oprichting van een kerkelijk tribunaal dat zich moet gaan bezighouden met het verhoren en bestraffen van bisschoppen die er van worden beschuldigd niet op te treden tegen kindermisbruik door geestelijken binnen hun bisdom. Dat heeft het Vaticaan laten weten.
Dit ziekenhuis in Manila wordt binnenkort geprivatiseerdHet door de Filippijnse staat gerunde Philippine Orthopedic Center (POC) in Manila is een duizelingwekkend doolhof van gammele brancards in groezelige gangen. Sinds de opening in 1945 heeft het ziekenhuis tienduizenden patiënten gratis behandeld. Het POC is de eerste van de overheidsziekenhuizen dat geprivatiseerd zal worden. Het ziekenhuis zal binnenkort sluiten, zodat op deze plek het meest moderne orthopedische ziekenhuis in Zuidoost Azië gebouwd kan worden, aldus het Filippijnse ministerie van Volksgezondheid. Het project valt onder het publiek-private partnerschap plan (PPP) van de regering van Benigno Aquino. Medewerkers van het POC vrezen voor hun baan.
Wat doe je als er écht iets ergs is, op kantoor?Waar we goed in zijn op kantoor, is leuteren. Leuteren over je kat, hoe de zon dit weekend op het water scheen, dat de gierzwaluwen laat zijn dit jaar, dat Aristoteles 90 negentig procent van de tijd verkeerd wordt geciteerd en dat je uren in de rij stond bij de MediaMarkt omdat de rol op was.
Derde medisch specialisten wil behandeling weigeren bij ongezonde leefstijlRuim 40 procent van de medisch specialisten wil het recht om behandeling te weigeren aan mensen die zorg nodig hebben dankzij hun ongezonde levensstijl. Dat blijkt uit een onderzoek onder 1500 artsen.
Zevende dode door MERS in Zuid-Korea, acht nieuwe gevallen gemeld
ColumnJij bent vast hálf TurksEen week geleden kwam ik Yildiz en Mehmet tegen in de oude broodfabriek in Rijswijk waar ze net hun stem hadden uitgebracht op de links-intellectuele partij HDP. Een tegenstem.
Deel artsen wil patiënt met ongezonde leefstijl niet behandelenRuim 40 procent van de medisch specialisten wil het recht hebben een behandeling te weigeren aan mensen die zorg nodig hebben door hun ongezonde levensstijl.
Koreaanse uitbraak MERS-virus toont risicoIn Zuid-Korea is een nieuwe, betrekkelijk grote infectiehaard van het MERS-coronavirus ontstaan, de eerste buiten het Arabisch schiereiland.
Gek of geniaal? Grens is soms zeer dunMensen met sterke genetische aanleg voor schizofrenie en manische depressiviteit hebben een grotere kans een creatief beroep (kunstschilder, acteur, danser, schrijver of…
Borstkankerscreening redt echt levensVrouwen van 50 tot 70 die meedoen aan borstkankerscreening verlagen daarmee hun kans op die kanker met 40 procent. Daarvoor bestaat „voldoende” wetenschappelijk bewijs.

Meer Zorg...

Zorg (pagina 241) - NRC (2024)
Top Articles
G'DAY - Definition und Synonyme von g'day im Wörterbuch Englisch
Grim Dawn Dynamite Farming
AMC Theatre - Rent A Private Theatre (Up to 20 Guests) From $99+ (Select Theaters)
Exclusive: Baby Alien Fan Bus Leaked - Get the Inside Scoop! - Nick Lachey
Forozdz
Beacon Schnider
Google Sites Classroom 6X
Big Spring Skip The Games
Grange Display Calculator
Crossed Eyes (Strabismus): Symptoms, Causes, and Diagnosis
Seething Storm 5E
EY – все про компанію - Happy Monday
Bubbles Hair Salon Woodbridge Va
Corporate Homepage | Publix Super Markets
PGA of America leaving Palm Beach Gardens for Frisco, Texas
Shariraye Update
What Happened To Maxwell Laughlin
Nitti Sanitation Holiday Schedule
Premier Reward Token Rs3
104 Whiley Road Lancaster Ohio
Tcgplayer Store
Lesson 8 Skills Practice Solve Two-Step Inequalities Answer Key
iLuv Aud Click: Tragbarer Wi-Fi-Lautsprecher für Amazons Alexa - Portable Echo Alternative
Scenes from Paradise: Where to Visit Filming Locations Around the World - Paradise
Char-Em Isd
Clear Fork Progress Book
Dumb Money, la recensione: Paul Dano e quel film biografico sul caso GameStop
Full Standard Operating Guideline Manual | Springfield, MO
Uconn Health Outlook
Breckie Hill Mega Link
Yisd Home Access Center
Living Shard Calamity
Weve Got You Surrounded Meme
Craigslist Auburn Al
Ghid depunere declarație unică
James Ingram | Biography, Songs, Hits, & Cause of Death
Ravens 24X7 Forum
Landing Page Winn Dixie
Vlocity Clm
Miss America Voy Board
Gr86 Forums
Vision Source: Premier Network of Independent Optometrists
Umiami Sorority Rankings
Santa Clara County prepares for possible ‘tripledemic,’ with mask mandates for health care settings next month
Top 40 Minecraft mods to enhance your gaming experience
Denise Monello Obituary
Craigslist Com St Cloud Mn
Greatpeople.me Login Schedule
Vci Classified Paducah
Secrets Exposed: How to Test for Mold Exposure in Your Blood!
Muni Metro Schedule
Concentrix + Webhelp devient Concentrix
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 5761

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.